Press "Enter" to skip to content

Barátok mulasztása: súlyos bűnünk

Interneten találtam ezt a levelet. Eleget teszek a felkérésnek, tovább küldöm. Sőt , ide is betettem…
Ha majd elolvasod, ne csak azon gondolkozz el, hogy igaz, vagy nem igaz, amit e-levélben írnak, hanem azon is, hogy KI az akivel már régen nem beszéltél.
Ma már mindent megvehetsz az üzletekben, szerencsére a BARÁTSÁGNAK még nincs boltja. Hála Istennek, ez az egyetlen dolog a világon ami nem megvehető.

A szomszéd utcában van egy barátom, ebben a nagy és végtelen városban. De a napok múlnak és a hetek szaladnak, és mielőtt észrevenném, eltelik egy év.
És soha nem látom régi barátom arcát, mert az élet egy gyors és rettenetes versenyfutás. Ő tudja, hogy most is éppúgy kedvelem, mint akkoriban, amikor még becsengettem hozzá és Ő hozzám. Akkor fiatalabbak voltunk, most pedig elfoglalt, fáradt emberek. Belefáradva az ostoba játékba, (hogy nevet, pénzt, kényelmet szerezzünk magunknak?) „Holnap” – mondom, „felhívom Jimet”.
„Csak azért, hogy tudja, gondolok még rá.” De eljön és elmegy a holnap, és a távolság köztünk csak egyre nő. A szomszéd utcában!- mégis mérföldekre. /Ne így történjen/. …Távirat érkezik: „Jim ma meghalt.” Ez az, amit végül kapunk és megérdemlünk…
Egy eltűnt barát a szomszéd utcában.
[box]Mindig azt mondd, amire gondolsz. Ha szeretsz valakit, mondd meg neki. Ne félj kifejezni önmagad. Nyújtsd ki a kezed, és mondd meg a másiknak, hogy mit jelent a számodra, mert mire eldöntöd, hogy melyik a megfelelő időpont, már túl késő lehet. Ragadd meg a napot. Soha ne sajnálkozz, és ami a legfontosabb, maradj közel barátaidhoz és családodhoz, mert ők segítettek abban, hogy azzá légy, ami ma vagy.[/box]

Ezt a levelet elolvasás után érdemes tovább küldeni.

Hm. Néha értelmes dolgokat is kaphatunk emailben. Én is elgondolkoztam azon, hogy minőségi barátok kell legyünk…

Ossza meg ismerőseivel:

One Comment

  1. barbi_d barbi_d 2011/02/15

    Ház ez nagyon szólt! Már régóta mulasztás ez az életemben, köszönöm a figyelmeztetést. Üdvözlettel,Barbara

Comments are closed.

Legyen olyan a Megváltó Jézusba vetett hitünk, ami SZERETET által MUNKÁKODIK!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial