Press "Enter" to skip to content

Kihirdetések 3. hét

Tizenötödik nap

 KIHIRDETEM, hogy gondolkozásom józan, tele vagyok jó gondolatokkal, és nem a vereség gondolataival. Hit által rátermett, felkent, felkészített és megerősített vagyok. Minden nap Isten Igéje irányítja a gondolataimat. Egyetlen akadály se győzhet le, mert értelmem ráállt a győzelemre.  Ez az én kihirdetésem

Tizenhatodik nap

 KIHIRDETEM, hogy gyógyítóként fogok élni. Érzékeny vagyok a körülöttem élők szükségei iránt. Felemelem az elesetteket, helyreállítom az összetörteket, bátorítom az elcsüggedteket. Tele vagyok együttérzéssel és kedvességgel. Nem a csodát keresem, hanem magam válok valakinek a csodájává azzal, hogy bemutatom Isten szeretetét és irgalmát, akárhol is járok. Ez az én kihirdetésem.

 Tizenhetedik nap

 KIHIRDETEM, hogy hitem mögé cselekedeteket sorakoztatok fel. Nem leszek tétlen vagy közömbös. Bátor lépésekben mutatom meg hitemet, és haladok arrafelé, amit Isten helyezett a szívemre. Hitemet nem rejtem el, látható lesz. Tudom, hogy amikor Isten látja a hitemet, megjelenik és ámulatba ejtő dolgokat cselekszik.  Ez az én kihirdetésem

 Tizennyolcadik nap

KIHIRDETEM, hogy az áttörések Isten jóságának hirtelen gátszakadásaiként jönnek az életembe. Ez nem csörgedezés, nem egy folyó, hanem Isten erejének az áradata, a gyógyulás, a bölcsesség és a jóindulat áradata. Áttörési ember vagyok, és úgy döntök, hogy áttörési gondolkodással élek. Azt várom, hogy Isten elhalmoz engem jóságával és csodálatba ejt jóságával. Ez az én kihirdetésem.

Tizenkilencedik nap

KIHIRDETEM, hogy a megkönnyebbülés kenete van az életemen. Isten előttem jár és kiegyenesíti a görbe utakat. Igája könnyű és terhe gyönyörűséges. Nem fogok állandóan küszködni. Ami eddig nehéznek tűnt, soha többé nem lesz az. Isten életemen nyugvó jóindulata és áldása megkönnyíti a terhet és leveszi rólam a nyomást. Ez az én kihirdetésem.

 Huszadik nap

KIHIRDETEM, hogy nyugodt és békés vagyok. Nem engedem meg, hogy az emberek vagy a körülmények kiborítsanak. Felülemelkedem minden nehézségen, mert tudom: Isten erőt adott ahhoz, hogy nyugodt maradjak. Úgy döntöttem, hogy boldogan élek, virulok ott, ahol el vagyok ültetve, és hagyom, hogy Isten harcolja harcaimat. Ez az én kihirdetésem.

 Huszonegyedik nap

KIHIRDETEM, hogy Isten természetfeletti jóindulata van az életemen. Amit nem tudtam megtenni a magam erejéből, Isten megcselekszi érettem. Természetfeletti lehetőségek, gyógyulás, helyreállás és áttörések jönnek az utamba. Egyre erősebb, egészségesebb és bölcsebb leszek. Olyan képességeket fedezek fel magamban, amelyeknek a létezéséről sem tudtam, és beteljesítem az Isten-adta álmomat. Ez az én kihirdetésem.

Ossza meg ismerőseivel:
Legyen olyan a Megváltó Jézusba vetett hitünk, ami SZERETET által MUNKÁKODIK!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial