Press "Enter" to skip to content

Hazafias kötelesség

. . . . . . Közeledik március 15-e.

Ünnepeljük meg! Beszéljünk róla gyermekeinknek.

Közeledik az új Alkotmány.

Legyünk képben!

Kenneth Hagin azt mondta, aki tudatlan, az erőtelen. Igaza volt. A sikeres közbenjárás megfelelő, vagyis elegendő és pontos információkon kell, hogy alapuljon! Jelenlegi alkotmányunk – bár sok dolgot jogilag rendez – nincs felkészítve arra, hogy vele való szándékos visszaéléseket kivédje. Lehetővé tette, hogy kifosszák és eladósítsák az országot bűnre szövetkezett emberek. Nem elég a „jogszerűség”! Megfelelő – Isten Szavával összhangban levő törvények kellenek, melyeket persze be is kell tartatni!

A múlt:

A múlt...

 

A két említett „esemény” közötti kapcsolatról érdemes ezt elolvasni.

A célkitűzésről ezt nyilatkozták.

A tervezet: itt olvasható.

Sajnos ez sem tűnik tökéletesnek. Például hivatkozik a „szent” koronára. De nem elég következetesen utasítja el az abortuszt…

Lényeges, hogy:

Feldmájer Péter, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke szerint nem találtak az alkotmány tervezetében olyan részt, amely sértené a magyarországi zsidóság érdekeit, hiszen biztosítja a vallásszabadságot, és kétszer is megemlíti az emberi méltóság tiszteletben tartását. Szerintük szabályozni kellene azt is – ha nem is az alkotmányban –, hogy nemcsak az egyes embereknek van méltósága, hanem az emberek csoportjának is, és ezt sem lehet megsérteni.

Imádkozzunk, hogy adjon Urunk bölcsességet, Isten-félelmet, felelősséget a törvényalkotóknak – hogy Istennek tetsző életet élhessünk!

Ossza meg ismerőseivel:
Legyen olyan a Megváltó Jézusba vetett hitünk, ami SZERETET által MUNKÁKODIK!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial