Press "Enter" to skip to content

Böjt és ima a magyar nemzetért

Közösségünk is részt vesz a – tavalyihoz hasonlóan – idén is megrendezésre kerülő „Ima és Böjt Összefogás”-ban. A tematikáról és a folyamatról részletesen olvashattok itt. Megtapasztalásaitokat arra a honlapra is elküldhetitek.

Jézus is erősen meg lett kísértve – Ádámhoz és Évához hasonlóan, de:

Míg Ádám és Éva elbukott evés által, Jézus győzött bőjtölés által!


Böjtölni persze nem kötelező – mint ahogy üdvözülni sem kötelező…

Így néz ki...


Ajánlott olvasmány a böjttel kapcsolatban:

Derek Prince: „Hogyan böjtöljünk sikeresen?”

Jentezen Franklin: „A böjt”


Ossza meg ismerőseivel:

3 hozzászólás

  1. Márti Márti 2011/01/11

    Még böjtben is alapvető jelentőségű, hogy MEGTÖLTSÜK A SZÍVÜNKET HÁLÁVAL! Miközben fontos célok özönlenek a szemünk elé, mint kérések, mindig az alapokról kell indulni, „a kályhától”, ami ima esetén az „agresszív” hálaadás. Az én szívem állapotáért mindig én vagyok a felelős… Döntök, hogy megelégedett leszek, és hálás. Azután feltárhatom a kéréseimet HIT-tel.

  2. Móni Móni 2011/01/12

    Hát nem tudom, én már sajnos nem tudok lelkesedni,mert egy dologért imádkoztam évekig, és nem hogy nem történt meg, hanem még a lehető legrosszabb szitu jött ki belőle, ja és azt sem tudom,hogy miért…biztos,h nem Isten hibája, tudom,h az enyém,csak nem tudom,hogy és mit ronthattam el annó,már kb. ezer féle gyüliből kaptam kétezer féle lehetséges alternatívát, hogy mi lehet az oka…hát ezért nem tudok én most böjtölni, egyszerűen nem érzem át már rég, milyen érzés úgymond szelleminek lenni… meg közel kerülni az Úrhoz,holott látom az áldásait nap mint nap az életemben, és mindig hálát is adok értük! Csak az az egy dolog,ami nagyon fáj,és minden nap sírok, hogy miért történt így,pedig nem egy tragédia,nem borzasztó,csak nekem tört össze egy kép, amiből egyszer remélem,h jót fog kihozni Isten,de nem tudom,h mikor,és hogy egyáltalán 20 év múlva nem ez lesz még mindig a szitu,hogy a P…. A többit úgyis mindenki tudja:)

    • Balla Tibor Balla Tibor Post author | 2011/01/14

      Kedves Móni!
      Köszönjük az őszinteséget, az nagy kincs! Mélységesen átérzem fájdalmadat. Ez a poszt itt nem a lelki-gondozás helye, de szívesen állunk rendelkezésedre a dolgok értelmezésében és kezelésében is. (Az elengedés és megbocsátás viszont elkerülhetetlen – a saját védelmedben is.) Remélem, ez a böjti időszak Rád is jó gyümölcsöt fog hozni… Úgy-hogy (nem kell böjtölnöd, de) BÍZZÁL!

Comments are closed.

Legyen olyan a Megváltó Jézusba vetett hitünk, ami SZERETET által MUNKÁKODIK!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial